Over 100 år med hår!

Med vores brede sortiment kan vi tilbyde dig som frisør alle valgmuligheder, når det gælder løshår! Hos os finder du extensions med forskellige hårforlængelsessystemer: ultralinks, keratinvoks, lim, tape, trense eller clip-in. Vi har desuden et bredt sortiment af hårdele på bånd, miniclip eller klemme, tilbehør og plejeprodukter.

Vores andet store produktsegment er parykker og hårerstatninger – til kvinder og mænd, der af medicinske eller arvelige årsager rammes af tyndt hår eller hårtab. Vi har et bredt sortiment og mange løsninger til både permanent og midlertidigt hårtab.

Har du en tyndhåret kunde? Kontakt os, så fortæller vi mere om vores sortiment og hvilke løsninger, der vil passe til netop din kunde! Udover hårprodukter tilbyder vi også uddannelse indenfor alle vores produktområder. Siden vi blev grundlagt, har det været vores forretningsidé konstant at udvikle og supplere vores sortiment med det meste inden for løshår og hårerstatninger - for at blive den totalleverandør inden for hår, som både vi og markedet ønsker.

Carl M Lundh Denmark, hårgrossist, hører under Aderans Sweden AB. Kontor, ordreafdeling og lager er placeret i Malmø. Under Aderans Sweden AB hører salgsorganisationer i Sverige, Danmark og Norge samt 13 af vores egne saloner/butikker. Aderans Sweden AB (fhv. Carl M Lundh AB) har siden starten været et svensk, privatejet firma, men har fra 2005 været en del af Aderans-koncernen, en af verdens førende virksomheder inden for hårerstatningsbranchen. Dette samarbejde styrkede firmaets muligheder yderligere med hensyn til forskning, udvikling og produktion.

Er du frisør? Og vil du vide mere om Aderans og Carl M Lundh Denmark, afgive en ordre, bestille kataloger, osv., er du velkommen til at ringe på 78 77 05 46, så hjælper vi dig.