SHE Argan for You

En plejende og luksuriøs hårplejeserie fra SHE, der virker lige godt på eget hår som på extensionhår.

I Argan for you-serien indgår:

Beauty Shampoo – tilpasset alle hårtyper. Indeholder arganolie og ekstrakt fra alger. Rengør nænsomt og giver næring. Beskytter og styrker håret og giver glans.

Beauty Mask – vitaliserer og genskaber hårfibrenes optimale balance. Arganolie er rig på vitamin E og styrker håret samt beskytter mod UV-stråler. Håret bliver blødt, genfugtet og glinsende.

Beauty Cream – behøver ikke skylles ud, og er tilpasset for naturligt krøllet eller permanentet hår. Beriget med arganolie. Beskytter og forstærker håret og giver mere fylde og elasticitet. Lokkerne bliver mere definerede og ikke krusede.

Light Oil Spray – er en næringsgivende og beskyttende spray, som giver håret glans. Oil Spray er rig på vitamin E, og styrker og beskytter håret. ARGAN FOR YOU Light Oil Spray kan bruges når som helst i dagens løb, for at genfugte håret og give det glans. Olien absorberes umiddelbart.

Argan Oil – er en intensiv behandling til alle hårtyper. Indeholder arganolie og betakaroten. Absorberes øjeblikkeligt og føles ikke fedtet. Genfugter og giver håret glans. Arganolie er rig på vitamin E og styrker håret samt beskytter mod UV-stråler.