Volumen, længde og effekter!

Hos os finder du et bredt sortiment af løshår, extensions og hårdele i ægte hår, memory® hair og syntetisk fiber – fra mærkerne SHE, Tapevolume, Loves Change og Revlon.

Løshår/extensions vælges traditionelt set for at få længere hår. Men extensions er så meget mere end blot hårlængde! Teknikken byder på en række andre løsninger og effekter, som giver store muligheder både for dig som frisør og for din kunde.

Med extensions i forskellige hårnuancer kan man nemt skabe striber uden traditionel farveteknik. De er nemme at sætte på – og lige så nemme at tage af, hvis kunden ønsker at skifte farve.

Der findes flere alternativer til en hurtigere vej mod fylde og volumen i håret end med extensions. De påsættes helt enkelt, hvor kunden har brug for ekstra fylde, gøre tykkere håret eller forlænge det. Har din kunde knap så meget hår ved tindingerne? Eller er der behov for mere volumen øverst på hovedet? Sæt nogle striber på og omkring de aktuelle områder, så er problemet løst. Det tager ikke mange minutter, men giver fuld effekt – og med garanti en tilfreds kunde.

Læs mere om vores forskellige tips til løshår & extensions »

Vores forskellige extensions-systemer

Du kan vælge mellem en række forskellige påsætningsmetoder: keratinvoks, limsystem, tape, ultralinks, clip-in-extensions, hår på trense og løshår på klemme og clips og meget mere.

Til dig, der ikke har arbejdet med nogen af disse teknikker endnu, tilbyder vi også kurser, alt sammen for at du skal kunne arbejde kreativt med vores sortiment og udnytte alle de muligheder, der følger med vores produkter.

Ring til os på 78 77 05 46, hvis du vil vide mere eller bestille – hos os finder du altid en løsning til mere længde og mere volumen!