Om vores parykker

Har du en kunde, som er tyndhåret eller ramt af hårtab - eller som bare gerne vil skifte udseende for en dag? Hos os finder du et bredt sortiment af parykker i en mængde forskellige frisurer. Vi stræber efter at tilbyde så mange valgmuligheder som muligt – i forskellige modeller, frisurer, hårfarver, hårlængder og størrelser. Så du så du som frisør har de bedste forudsætninger for at vælge den helt rigtige paryk til din kunde.

Syntetiske fibre eller ægte hår

Den mest almindelige fiber i vores parykker er syntetiske fibre. En syntetisk fiber i god kvalitet er naturtro, blødt og findes i en masse forskellige hårnuancer. Fordelen med en syntetisk fiber er at det “holder” frisuren, vask efter vask og derfor er let at passe og style. Ulempen er at syntetisk fiber ikke tåler varme såsom føntørring, fladjern eller krøllejern. Vi anbefaler parykker i syntetisk fiber til kunder, som blot skal bære paryk i en begrænset periode, i nogle måneder til et år - netop fordi det er både naturligt, pænt og meget enkelt!

Skal kunden bære paryk gennem længere tid eller for livet, fx. ved genetisk betinget hårtab eller alopeci, er der i stedet mange af vores kunder, som vælger en paryk i ægte hår eller en varmebestandig syntetisk fiber. Fordelen med ægte hår og varmebestandig syntetisk fiber er at det ligger så tæt på eget hår som man kan komme, og at man kan style med både varmeværktøjer og produkter, nøjagtigt som med eget hår. Ulempen med ægte hår er at det, præcist som det naturlige hår, påvirkes af vind, fugt, sol og regn.

Naturligvis findes der også den mulighed at bestille parykken helt efter kundens ønskemål - hvad der medfører at kunden kan få præcist den frisure som ønskes. Til vores målbestilte kollektioner tilbyder vi endda andre fibre som fx. Cyberhair eller V-hair. Disse fibre er særdeles varmebestandige og helt unikke i sin art, med egenskaber fra både syntetiske fibre og ægte hår.

Har du spørgsmål om vores sortiment af parykker – kontakt os gerne, 78 77 05 46.