Kurser | Ready-To-Go

Har du besluttet dig for at forbedre din viden i dit arbejde som frisør? Måske er det på tide at du lærer en helt ny teknik inden for hår, som kan udvide og øge din salons succes? Ved at tilbyde dine kunder flere løsninger, vil du hurtigt se resultater, både i form af øget omsætning og flere tilfredse kunder.

Carl M Lundh arbejder med flere forskellige varemærker af højeste kvalitet, og vi har en lang og bred viden og erfaring omkring hår. Få vores hjælp til at finde den teknik og hår, som passer til din salon.

Vi har skabt en startpakke, som giver dig de bedste forudsætninger for at få en flyvende start og omgående komme i gang med din nye viden. Det er nemt - Carl M Lundh har valgt at kalde det for Ready-to-go. Et vindende koncept, hvor du efter uddannelsen i din egen salon omgående er klar til at tage imod din første kunde. I vores Ready-to-go pakke indgår alt hvad du behøver - startsæt med værktøj, hår og produkter. Til og med et gedigent uddannelses- og markedsføringskit med værktøj som giver dig en støtte til at føre din virksomhed fremad.

Når du bestiller en extensionuddannelse hos Carl M Lundh gør vi det endnu nemmere for dig som frisør! Vi kommer til dig - In-Your-Salon - du bestemmer selv dato og tidspunkt. Carl M Lundhs talentfulde extensiontekniker kan, ved at være på stedet, tilpasse uddannelsen så den passer præcist til dine behov. Uddannelsen foregår på en model, hvilket betyder at du, med din nye viden, føler dig sikker på at modtage din første kunde allerede den næste dag.

Tvivl ikke - ring til os i dag! Du får en unik og skræddersyet uddannelse, som vil tilgodese dine og dine kunders behov - en erfaring, der vil give din virksomhed en hurtig forandring.

Are you Ready-To-Go?